1. توزیع و جمع آوری اوراق: میتواند سبب هرج و مرج شود برای همین از سیستم مبصر استفاده کنید (خودتان پخش نکنید) و خودتان جلوی کلاس بایستید و کلاس را کنترل کنید و هم اینکه در وقتتان صرفه جویی میشود.
  2. کار دارد انجام میشود! گاهی اوقات یک دانش آموز یا گروهی از دانش آموزان در کلاس همراهی نمیکنند، در این وضعیت در کلاس قدم بزنید و به کسانی که دارند همکاری میکنند به کارشان بازخورد دهید و حرف های مثبت بزنید اینطور به بقیه کلاس بفهمانید که کار دارد پیش میرود، گروه با دیدن اینکه همه در حال انجام کارشان هستند به حرکت در می آیند.
  3. نمودار های رفتار دانش آموزان: یا میتوان گفت نمودار پیشرفت دانش آموزان، حوالی آخر هر کلاس برای هر دانش آموز کد رفتاری در نظر بگیرید مثلا یک رده بندی چهار تایی، کد سبز عالی، کد آبی خوب، کد نارنجی رضایت بخش، کد خاکستری نیاز به تلاش! به طور شگفت انگیزی میبیند که دانش آموزان چگونه برای گرفتن کد مطلوب تلاش میکنند و رقابت میکنند، میتوانید این نمودار رو در گروه والدین هم به اشتراک بگذارید. (به نظرم میشه این نمودار رو توی اکسل طراحی کرد و اسم دانش آموزان رو نوشت و بعد از هر جلسه کد رفتاری رو وارد نمودار کرد و هر ماه برای خانواده ها فرستاد خیلی تاثیر گذار میشه).
  4. حفظ نظم کلاس: بگویید کسانی که سوال دارند در موقع خاص که شما تعیین میکنید (زمان جواب دادن به سوالات) دستشان را بالا بگیرند و زمان های دیگر به آنها تذکر بدهید که زمانش نیست و کسانی که این سیستم رو رعایت کردند تشویق کنید و کسانی که رعایت نکردند تذکر دهید.
  5. جلوگیری از دعوا ها:  تا متوجه رفتار های خاصی از برخی دانش آموزان شدید، از دانش آموز بخواهید بیرون برود یا ناظم رو صدا بزنید.
  6. بازخورد: هر جلسه برای این متوجه شویم شاگردان تا چه اندازه مطالب را یاد گرفتند نیاز به آزمون داریم اما گرفتن آزمون زیاد باعث زده شده دانش آموزان میشود برای همین از واژه دیگری و مثبتی استفاده کنید (مثل بازخورد، یادگیری امروز و غیره).
  7. چشم پوشی عمدی: تا میتوانید وارد درگیری با دانش آموزان نشوید که باعث فرسایش انرژی شما میشود و رفتار های کوچک را تحمل کنید و فقط به بعضی اموز واکنش نشان دهید.
  8. قانون طلایی ناسازگاری ها: تحت هیچ شرایطی در کلاس درس با دانش آموزان جر و بحث و بگومگو نکنید همین که این کار را انجام دهید نشانه این است که آنها بر اوضاع مسلط شده اند در عوض از آنها بخواهید که بعد از کلاس بیایند و شما را ببینند سپس کاری که داشتید انجام میدادید رو ادامه بدهید اما اگه باز هم دانش آموز ادامه داد، محکم بگویید من موقع کلاس جر و بحث نمیکنم اگر باز هم ادامه داد او را بیرون کنید یا به دفتر بفرستید.
  9. طرز برخورد با حرف های نامربوط: اگه مدام از این حرف ها جلو گیری کنید آدم سر سختی جلو میکنید اگر هم با آنها راه بیایید وقت کلاس هدر میرود، در این مواقع بگویید الان موقع درس هست و خیلی کار داریم اگه درس خوب پیش برود سر فرصت صحبت میکنیم (دقت کنید که این وقت اضافه باید پایان کلاس باشد.)
  10. قوانین طلایی برای ترتیب نشستن: وقتی با گروهی از شاگردان دردسرساز سروکار دارید (1) شاگردان پرجنب و جوش را از هم دور نگهدارید (اما حواستان باشد گاهی نیاز است شاگردانی که چشمانشان ضعیف است ردیف جلو بنشینند) (2) حتی اگر شاگرد را از کلاس بیرون کنید بهتر از آن است که اجازه دهید سر جایی که دلش میخواهد بنشیند (3) از نقشه استقرار بچه ها یک کپی داشته باشید (4) در مقابل درخواستشان برای جا به جایی مقاومت کنید اگر با یکی موافقت کنید اوضاع بدتر میشود.

14- نکات کتاب ضروری معلم

13- حرف این کتاب (2): کتاب هنر معلمی

12- حرف این کتاب (1): کتاب هنر معلمی

11- آنچه معلمان باید بدانند (3)

10- آنچه معلمان باید بدانند (2)

9- آنچه معلمان باید بدانند (1)

6- راهکارهایی در رابطه با مدیریت کلاس درس

دانش ,کلاس ,آموزان ,دهید ,نمودار ,میشود ,دانش آموزان ,دانش آموز ,بیرون کنید ,استفاده کنید ,برای همین
مشخصات
آخرین جستجو ها